Tuesday, December 13, 2016

Atomy Membership For Free

Haiiii.....Assalamualaikum......

Lama dah Mrs Wifey tak update personal blog nie.....a bit bz coz concentrate dgn my study.....anyway tak nak ckp pasal kehilangan Mrs Wifey for 2 year ++......Mrs Wifey nak bercerita pasal atomy......😍😍😍

Korang dah jadi ke member atomy malaysia??? Mrs Wifey bukan nyer nk suruh korang join MLM.....cuma jadi member and beli produk untuk kegunaan sendiri.....berbaloi produk kecantikan dari Korea nie....harga pun murah bila jd member.....Seriously tak tipu!!!! Confirm korang akan puas hati dgn produk nie....

So sesiapa yang nak jadi member atomy.....bleh contact Mrs Wifey......Mrs Wifey boleh tolong register for free....tp barang mmg slalu sold out.....masuk 11 kontena....5 minit jer semua dh sold out kt website.....told you produk ni mmg permintaan sgt tinggi.....ramai yg beli pun utk kegunaan sendiri.....

Bila brg sold out....terpaksa la Mrs Wifey minta bantuan beli direct dari member Korea....no additional charge.....harga sama saja dari website....you still can collect point as member.....

Produk ni ala2 mcm Avon and Amway.....cuma blum ada stokist di Malaysia.....cuma beli dari website atau order dari yg boleh beli direct di sana......Bila join member....tak perlu susah2 nk jual product....beli brg utk kegunaan sendiri shj.....at same times u also can earn extra income....coz its a cumulative point.....sampai masa korang akan reach jugak that point nnt.....Plus knapa byr mahal kalau korang boleh dpt produk kecantikan mcm pencuci muka yg lebih berkualiti dgn harga murah.....RM30++ cleanser boleh guna utk 4 bulan.....produk Korea berkualiti......even Simply Siti pun produk dari Korea.....So mmg produk Korea bagus2.....hehehe



So yg nk jd member atomy for free....boleh roger Mrs Wifey through Telegram or Viber +6011 - 2860 2484.......








Friday, June 24, 2016

Ramadhan Kareem

Fuuhh......lama sangat tak blogging.....dah tahap berhabuk n bersawang dh blog nie....hehehehe.....bukan la sengaja kan tak nak blogging....seriously rindu sgt nak blogging.....

Tapi apa kan daya....kesibukan dengan kerja n study.... Korang doa la I gigih study smpai dapat doctorate yer.... hehehehe.... Ir. Dr...... walawehhhh..... kembang hidung  tiba2..... hehehehe....

Anyway...rasa belum terlewat utk I ucapkan Selamat Menyambuk Ramadhan Al-Mubarak....



Masih berbaki 12 hari lagi sebelum Syawal menjelma.....Mesti korang semua dh buat preparation kan??? Baju raya 3-4 pasang....kasut raya 2-3 pasang....handbag baru...langsir baru.....sofa baru.....fuhhhh....meriahhh kan....

Tapi...tapi.....tahun nie I'm not in mood sgt nak fikir bab raya....hehehe....preparation utk baju raya apa pun tak buat lagi...may be malam raya baru nak gunting and jahit baju raya....hahahaha....Cuma kuih raya jer dh tempah 3 balang....tu pun bukan utk rumah sendiri....balik bagi kt mak di kampung dan utk mak mertua......hahaha....bertuah punya anak kan??? Sorry la....mmg tak reti nak buat kuih raya....

Tahun nie amalkan dasar tutup pintu....no open house kt rumah sendiri.....Kami nk serbu open house rumah kawan2 jer.....I tak ambik cuti lama tahun nie....cuti skjap sahaja....malam raya balik kampung sblah Mrs Wifey.....3rd day raya pecut balik kampung Mr Hubby.....Raya ke 5 dah balik KL....Raya ke 6 dah kerja.....

Bukan la sebab I gigih kerja kan.....tp simpan cuti untuk urusan lebih penting....Okay itu saja nak update kali nie.......Bubye...


Tuesday, January 13, 2015

Sistem Cordobana.....3 hari sahaja belajar baca al-Quran!!

Assalamualaikum......haiiii......

Nak share benda baik....hehehe....hari nie selak2 newspaper nmpk iklan yg menarik....promosi kelas utk tingkatkan kemahiran membaca al-Quran.....dlm tempoh 3 hari jer dh bleh baca al-Quran dgn lebih lancar.....menarik kan???


Kaedah pembelajaran adalah dgn menggunakan Teknik Cordobana.....1st time dengar pasal teknik nie....Mrs. Wifey sgt berminat nak join kelas nie.....tp masa agak tak sesuai.....InsyaAllah kalau ada lg kelas akan dtg....Mrs. Wifey akan join.....

Buat kawan2 berminat utk tingkatkan kemahiran membaca al-Quran....boleh hadir kelas nie....Cuma RM750.....Tak la mahal sgt...apa salahnya melabur sedikit utk akhirat....